Partners

NVP

NVP is de spil van het netwerk voor HR-professionals: een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, voor innovatie en uitdaging. NVP gelooft in de professionele ontwikkeling van leden en het HR-vak. Als onafhankelijke HR-autoriteit wil NVP het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Ook wil men vanuit het netwerk verbinden. Praktijk met theorie, ontwikkelaars met uitvoerders en leden met leden. Altijd vanuit het gemeenschappelijke belang en op basis van wederkerigheid. Leden komen niet alleen om zichzelf vooruit te helpen, maar ook elkaar. Kennis is niets zonder actuele inzichten, expertise moet gedeeld worden, opinies stimuleren vooruitgang.

Logeion

Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en telt ruim 4.000 leden. Logeion biedt deelnemers een eigentijds en open platform, waaraan professionals zich op allerlei manieren kunnen verbinden. De één kiest voor een actieve rol binnen de vereniging. De ander bezoekt inhoudelijke bijeenkomsten om bij te blijven en vakgenoten te ontmoeten. Ook zijn er leden die participeren in de discussies en kennisuitwisseling via online fora en sociale media. Logeion koestert en faciliteert de veelkleurigheid van het vak. Vakgroepen, themagroepen en netwerkgroepen vormen een thuisbasis voor communicatieprofessionals uit het brede palet aan specialismen, interesses en ervaringsniveaus. Logeion is er voor de hele beroepsgroep.

Yes! We Connect

Laat mensen boven plannen gaan. Dat is dé manier om de energie los te krijgen en medewerkers te verbinden. Yes! We Connect maakt programma’s en tools die mensen en organisaties helpen om te werken vanuit verbinding. Bijvoorbeeld in onboarding programma’s, teamsessies en kick-off events.

HR Academy

HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan u op de hoogte moet zijn.

 

Daarom helpt HR Academy u om in uw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in uw vak. Daarvoor bieden we u hoogwaardige opleidingen om uw kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

PROOF

Het specialistische team van PROOF helpt organisaties bij het creëren en ontwikkelen van een optimale employee experience. Met expertise op het gebied van internal branding, employer branding, leiderschaps- en verandercommunicatie, werken zij samen met klanten om de unieke belofte aan (potentiële) medewerkers tot leven te brengen. Gedurende de hele employee journey. Met inzicht in de organisatie en doelgroepen, strategie, sterke creatieve concepten en prijswinnende uitwerking werkt PROOF aan geïntegreerde, duurzame en meetbare communicatie. En helpen zij organisaties met het aantrekken en behouden van het juiste talent. Vanuit de overtuiging: happy employees = happy customers = more business value.

Powered by
Powered by
PROOF_2014_RGB_Black.png
HR Academy is een merk van
MindCampus B.V
Partners
Logeion logo
NVP logo.png
Blijf op de hoogte